Academy

Elke nieuwe werknemer bij MIRA - Event Support volgt een basisopleiding. We besteden niet enkel aandacht aan vaktechnische competenties, maar gaan ook dieper in op onze werking en de gewenste mentaliteit tijdens opdrachten.

Gemotiveerde medewerkers krijgen de kans om extra opleidingen te volgen. Zo hebben we een opleiding die zich toespitst op barwerk, op zaalwerk en tot slot op het coachen van een team.

BAROPLEIDING

Tijdens de baropleiding komen heel wat praktische vaardigheden aan bod. Hoe vervang je een vat bier? Hoe sluit je de CO2 installatie correct aan? Wat zijn de specifieke regels van het wassen van glazen? Hoe tap je de perfecte pint?

Naast deze vaktechnische competenties, werkt MIRA - Event Support heel sterk op structuur achter de bar. Een eenduidige structuur is namelijk van cruciaal belang voor een vlotte barservice.

ZAALOPLEIDING

In de zaalopleiding worden toekomstige teamleaders klaargestoomd. Hier wordt heel wat aandacht besteed aan details en het opmerken van fouten. Medewerkers met weinig ervaring worden tijdens de opdrachten begeleid door deze teamleaders. We laten dus geen kans onbenut om nieuwe medewerkers extra vaardigheden bij te leren zodat ze snel kunnen doorgroeien naar het volgende niveau binnen MIRA.

COACHINGOPLEIDING

De meest getalenteerde medewerkers worden tot slot tijdens de coachingopleiding aangeleerd om grote teams in het gareel te houden. Een correcte aanpak voor elke situatie. In de opleiding is er aandacht voor zowel het collegaluik als de klantzijde.